top of page

De herfst door komen..

De herfst is officeel begonnen, de dagen worden korter, het wordt eerder donker en ook kouder.. Toch zijn er ook leuke kanten aan de herfst! Het prachtige herfstlandschap, lekker op de bank wegkruipen met een dekentje en warme chocolademelk, s'avonds kaarsjes aansteken.. Toch nog moeite om de herfst door te komen? Lees hier wat voor dingen je zou kunnen doen om de herfst zo fijn mogelijk te maken!

Kleding:

Wat ik persoonlijk heerlijk vind aan de koudere maanden is dat je weer lekker warme, dikke truien aan kan, weer lekkere wollen jassen kan dragen. Heerlijk!

Het begin van de herfst is dus een goed moment om lekker je kast door te gaan, de zomer kleding naar de zolder te verplaatsen en de heerlijke warme kleding weer tevoorschijn te halen!

Eten:

De koudere maanden roepen er gewoon om, een lekkere warme maaltijd! Online zijn genoeg recepten te vinden van heerlijke stamppot, soepen en nog veel meer lekkere gerechten. Wat is er beter dan thuis komen van een lange dag en er staat een heerlijke warme maaltijd klaar!

Buiten:

Geniet van al het moois wat de herfst ons geeft! Ga lekker naar buiten, het bos in en je zult zien wat voor mooie dingen de natuur geeft! Neem bijvoorbeeld je camera mee om mooie foto's te maken of ga opzoek naar mooie bladeren of kastanjes om een herfst schaal mee te maken.

Herfst naar binnen:

Het sluit goed aan op buiten, haal de herfst naar binnen! Bekleed je bank met heerlijke kleedjes, kussens en zet gezellig kaarsjes op tafel! Of kijk bijvoorbeeld op Pinterest voor leuke ideeën om je huis aan te kleden.

Heerlijk op de bank hangen, kleedje over je heen, warme kop thee erbij.. Eigenlijk hebben we allemaal wel zin in de herfst!

bottom of page