top of page

Een nieuw schooljaar...

Alle scholen zijn weer begonnen en ook wij zijn weer met goede moed begonnen met een nieuw schooljaar. Een jaar met nieuwe gezichten in de stichting. Net als vorig schooljaar zijn we dit jaar ook weer op een leuke en originele manier begonnen.

Wij hebben namelijk een workshop van Jeanet Metselaar gehad. Zij is een kunstenaar die van afvalproducten totaal iets anders en nieuws kan maken. Tijdens deze workshop hebben wij de kans gekregen om zelf te experimenteren wat je met afvalstukken kan doen en maken. Zonder er direct een product van te maken. We hadden voor deze workshop gekozen zodat dit ons kan inspireren en wij dus duurzame producten kunnen maken en verkopen.

"We zijn veel te weten gekomen over hoe we producten op een andere manier kunnen vormgeven. Duurzaam en outside the box."

Komende donderdag beginnen we met de reguliere les. Hier gaan we bezig met opdrachten die wij tot nu toe hebben en gaan we bezig met het maken van nieuwe producten. Maar heeft u nog een opdracht voor ons? Iets waar je zelf niet uit komt. Of een product dat wij voor u kunnen ontwerpen? Dan kunt u ons altijd even een mail sturen. Misschien dat we er dan samen naar kunnen kijken en u kunnen helpen hierbij.

"Opdrachten en producten zijn allebei belangrijk voor de stichting. Zo leren wij producten maken, maar ook hoe we moeten werken met een echte opdrachtgever."

-SSO


bottom of page